تغییر-ویزای-توریستی-کانادا

contact

07

شهريور
1396

تغییر ویزای توریستی کانادا

ارسال شده توسط: کسری

تغییر ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی و اقامت

طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتیکه توریست وارد شده به کانادا در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت.
افق بال فرشتگان جهت اخذ ویزای تحصیلی و اخذ اقامت دائم آمادگی خود را اعلام میدارد، لازم به ذکر است که این روش دارای جزئیات زیادی بوده که نیاز به تجربه و دانش فنی و شناخت دقیق از مفاهیم حقوقی مهاجرت دارد. اگر قصد اقدام برای تبدیل ویزای توریستی به دانشجویی را دارید با مشاور یا وکیل مهاجرت خود مشورت کنید. ما شرایط شما را برای ویزای تحصیلی بررسی میکنیم و در صورت واجد شرایط بودن امکان همراهی را خواهیم داشت. لازم به ذکر است که همیشه امکان تبدیل یا تغییر ویزای توریستی به ویزای دانشجویی از داخل خاک کانادا وجود ندارد و بسیاری از متقاضیان ملزم به ترک کانادا برای انجام انگشت نگاری هستند.

از نظر اداره مهاجرت کانادا چه کسی توریست است؟

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کشور کانادا بیش از ۳۵ میلیون بازدید کننده را میزبانی میکند که با ویزاهای غیر اقامتی وارد این کشور میشوند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند. اگر شامل معافیت های کشورهایی که نیاز به ویزا ندارند نمیشوید، برای ورود موقت به کانادا جهت بازدید از کانادا، تحصیل در کانادا و یا کار در کانادا، نیاز به ویزای کانادا دارید. این ویزای موقت را Temporary Resident Visa یا همان TRV مینامندTRV مدرکی است که برای متقاضی بازدید کننده از کانادا صادر میشود و او آفیسر مهاجرت به کانادا را قانع کرده است که شرایط لازم برای اخذ ویزای کانادا را داشته است.

ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود.

بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.

 سفر به کانادا می تواند به دلایل مختلف به شرح زیر باشد.

تعطیلات

دیدار خانواده

انجام بیزینس یا همان ویزای تجاری کانادا

 

نکات مهم در مورد ویزای بازدید کانادا

  • متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند. البته در موارد خاص در صورتی که به کشورهای خاصی در یک سال ماقبل درخواست ویزای توریستی کانادا سفر کرده باشید ممکن است انجام آزمایشات پزشکی ویزای کانادا درخواست شود.
  • مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.
  • بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.
  • متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام انگشت نگاری سفارت کانادا یا همان بیومتریک دارند. هم اکنون سفارت کانادا در تهران فعال نمیباشد و متقاضیان باید به کشورهای دیگر مراجعه نمایند.

 

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمانیکه برای صدور این نوع ویزا برای ایرانیان اعلام شده حداقل ۱۳۳ روز می‌باشد. ولی در بیشتر موارد بر اساس تجربه کمتر از این مقدار پروسه طول خواهد کشید. زمان صدور ویزای توریستی کانادا، نسبت به شلوغی درخواست های ویزا متغیر میباشد.