مدارک-جهت-اخذ-ویزای-مولتی-5-ساله-کانادا

contact

26

اسفند
1396

مدارک جهت اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

ارسال شده توسط: کسری

کلیه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی مولتی 5 ساله کـــانادا:

1- اسکن صفحه اول گذرنامه جدید و قدیم و تمامی صفحاتی که مهر ویزا و مهر ورود و خروج دارد.

2- 1 قطعه عکس رنگی سایز 4.5*3.5

3- ترجمه شناسنامه + کارت پایان خدمت + سند ازدواج یا طلاق ( همراه با مهر دادگستری )

4- ترجمه پرینت حساب بانکی 4 ماهه با بالانس بالا بهمراه نامه تمکن مالی ( حداقل موجودی 200 میلیون تومان )

5-در صورت داشتن حساب سپرده ، نامه موجودی حساب ارائه شود

6- در صورت مدیر بودن : ترجمه نامه مدیریت جدید و قدیم ( با قید حقوق – سمت – تاریخ شروع کار – شرح وظایف– ترجمه قرارداد با شرکت

ترجمه سابقه بیمه – ترجمه روزنامه رسمی شرکت – ترجمه نمونه قراردادهای کاری شرکت – بروشور شرکت – کارت ویزیت

7- در صورت صاحب شغل بودن : ترجمه جواز کسب – ترجمه روزنامه رسمی – ترجمه آگهی تاسیس – ترجمه گواهی کاری – ترجمه لیست بیمه

کارمندان

(آخرین قبض پرداخت مالیات – ترجمه نمونه قراردادهای کاری – ترجمه فاکتورهای قراردادهای کاری – ترجمه فاکتورهای خرید و فروش)

8- ترجمه اسناد ملکی

9- تکمیل فرم فارسی

10- پرداخت مبلغ 185$ بابت هر نفر ( هزینه بیومتریک و انگشت نگاری)

توجه فرمایید زمان دریافت ویزا ، گذرنامه اعتبار کافی داشته باشد