×

 اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا | اخذ ویزای ارزان تحصیلی | اخذ ویزا | اخذ ویزای ارزان | کانادا | ویزای ارزان | ویزای ارزان تحصیلی | کشور کانادا

 اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا | اخذ ویزای ارزان تحصیلی کشور کانادا

 اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا

اجازه تحصیل همراه با اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا چیست؟

مجوز مطالعه یک سند است که ما آن را صادر میکنیم و اجازه میدهد اتباع خارجی در موسسات آموزشی تعیین شده (DLI) در کشور کانادا تحصیل کنند. اکثر اتباع خارجی مجاز به اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا هستند. شما باید قبل از سفر به کشور کانادا درخواست خود را ارسال کنید و اطمینان حاصل کنید که همه اسناد مورد نیاز برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا خود را مهیا کرده اید.

نکاتی که باید در اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا رعایت کنید

توجه:  اجازه تحصیل شما یک ویزا نیست و این امر باعث نمیشود که مجوز تنها سفر کردن به کشور کانادا را به شما بدهند  شما همچنین ممکن است  برای ورود به کشور کانادا با اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا نیاز به یک ویزای اقامت موقت یا مجوز سفر الکترونیک (eTA)  داشته باشید. اگر نیاز به اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا داشته باشید باید آن را به عنوان بخشی از درخواست اجازه تحصیلی خود ارسال کنید.

چه مدت می توانید همراه با اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا و با استفاده از اجازه تحصیلی  در کشور کانادا بمانید؟

مجوز تحصیل با اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا معمولا به مدت طول برنامه تحصیلی شما به اضافه 90 روز اضافی میباشد این زمان اضافی به شما این امکان را خواهد داد تا کشور کانادا را ترک کنید یا درخواست اقامت خود را در کشور کانادا افزایش دهید.

اگر دانش آموزان و دانشجویان نتوانند با اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا دوره های تحصیلی خود را قبل از تاریخ مجوزتحصیل در کشور کانادا به اتمام برسانند باید اقامت خود را به عنوان یک دانش آموز و یا دانشجو تمدید کنند.

اگر دانش آموزان و دانشجویان تحصیلات خود را به همراه اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا زودتر از موعد مقرر به اتمام برسانند مجوز آنها 90 روز پس از اتمام تحصیلشان متوقف خواهد شد ومهم نیست چه روزی در مجوز تحصیل آنها چاپ شده است.

تاریخی که اولین اعلان را از مدرسه خود دریافت کرده اید ( مانند ایمیل، نامه، متن، و غیره) و یا هنگامی که مدرک دیپلم و گواهی خود را دریافت می کنید باید یکی از این دو تاریخ را برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا خود اثبات کنید.

نکته:  اگر دانش آموزان و دانشجویان هنگام اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا تاریخی که برای بار اول توسط مدرسه اعلام شده بود را نمیتوانند اثبات کنند ما از اولین تاریخ انتشار در سند استفاده می کنیم و یا حتی ممکن است لازم باشد این تاریخ توسط مدرسه تایید شود.

اگر مدرسه شما در حین اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا از شما بخواهد بعضی از دوره ها قبل از اینکه شما را در برنامه اصلی (پذیرش مشروط) قبول کنند مجوز تحصیلی شما را برای مدت این دوره ها صادر میکنند. هنگامی که شما در برنامه اصلی پذیرفته  میشوید  در این زمان می توانید درخواست اقامت خود را به عنوان دانشجو از داخل کشور کانادا اعمال کنید.

آیا می توانید در حین تحصیل با اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا به خانه برگردید؟

اگر شما قصد دارید کشور کانادا را در حین استراحت بین ترمی مانند تابستان، تعطیلات زمستانی و تعطیلات بهار ترک کنید، ممکن است مجبور شوید مدرک تحصیلی خود را به دانشگاه تحصیلی خود برای بازگشت به کشور کانادا نشان دهید. اگر به وسیله ویزا به کشور کانادا آمده اید باید اطمینان حاصل کنید که ویزای شما هنوز اعتبار دارد. بنابراین لازم به ذکر است که اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا شرایطی را دارا میباشد و برای متقاضیان اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا واجب است که از تمام آن شرایط اطلاع کسب کنند.


بیشترین مالیات بر درآمد مربوط به چه کشورهایی است؟

کدام کشورها بالاترین مالیات را به دولت پرداخت میکنند؟

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی OECD

اعضای OECD كشورهایی هستند كه معیارهای كیفیت را در زمینه های مختلف تجارت و سرمایه گذاری تعیین می كنند...

نحوه در خواست برای کالج های آنتاریو

به عنوان یک متقاضی بین المللی ، مهم است که برای اطمینان از پردازش به موقع برنامه خود توسط کالج ، یک...

9 شهر پرطرفدار برای تعطیلات کریسمس2020

چند شهر پرطرفدار و بسیار زیبا برای طرفداران سفر در کریسمس...

کشورهای اتحادیه اروپا و EEA

اتحادیه اروپا یک اتحادیه اقتصادی-سیاسی با عضویت 26 کشور است...

انجمن تجارت آزاد اروپاEFTA

چهار کشور EFTA در چندین بخش برای اقتصاد جهانی حیاتی هستند...

10 شهر برتر ایتالیا

ایتالیا ، کشوری اروپایی با خط ساحلیِ مدیترانه ایست که نشان قدرتمندی بر فرهنگ و غذاهای غربی به جای گذ...

10 جاذبه ی گردشگری شهر رم

رم شهری مملو از موزه ها ، میادین ، بناهای رومی و سایر دیدنیهای برجسته است...

زندگی دانشجویی درنروژ

تمام دانشجویانی که در دانشگاههای نروژ پذیرفته میشوند برای گرفتن خوابگاه و محل اقامت دانشجویی میتوانن...

راهنمای مهاجرت به کانادا از طریق کار

هنگامی که ویزای مهاجرت کانادا برای اقامت دائم صادر شد ، بیشتر حقوق و تعهدات مشابه شهروندان کانادایی...

اطلاعات کلی درباره نروژ

نروژ به دلیل داشتن بخشی از ذخایر نفتی وگاز دریایی خود، دارای چهارمین درآمد سرانه و یکی از بالاترین ا...

انتخاب جاستین ترودو به عنوان نخست وزیر کانادا

جاستین ترودو پس از انتخابات فدرال این کشور در چهلمین دوره انتخاباتی ، به عنوان نخست وزیر كانادا در د...