×

اخذ ویزا | ویزای ارزان تجاری | اخذ ویزای ارزان تجاری | اخذ ویزای شینگن تجاری | ویزای شینگن تجاری |ویزای شینگن | اخذ ویزای شینگن | ویزای شینگن تجاری

اخذ ویزای ارزان تجاری | اخذ ویزای شینگن تجاری | ویزای شینگن تجاری

اخذ ویزای شینگن تجاری – سفر به اروپا برای اهداف تجاری

توضیح کلی در مورد اخذ ویزای شینگن تجاری این است که شما باید قبل از اخذ ویزای ارزان تجاری مجوز اخذ ویزای شینگن تجاری یک کشور که در منطقه شنگن است را بگیرید درواقع شما باید یک کشوری که در منطقه شنگن است را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنید. افرادی که برای اخذ ویزای شینگن تجاری اقدام می کنند باید هدف سفرشان تنها انجام کسب و کار در منطقه ی شنگن باشد در غیر این صورت ویزای آن ها ریجکت می شود.

لازم نیست متقاضیان اخذ ویزای ارزان تجاری جهت انجام کارهای تجاری خود تابعیت کشوری را که به عنوان مقصد انتخاب می کنند داشته باشند با این حال اخذ ویزای شینگن تجاری محدودیت هایی را نیز شامل می شود.

 

چه اسنادی هنگام اخذ ویزای شینگن تجاری مورد نیاز است؟

مدارک زیر برای درخواست اخذ ویزای ارزان تجاری مورد نیاز است :

  • فرم درخواست اخذ ویزای شینگن تجاری باید به صورت کامل پر و امضا شود.
  • برای اخذ ویزای شینگن تجاری باید 2 قطعه عکس که به تازگی گرفته شده است به مدارک پیوست شود. عکس مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن تجاری باید ظرف 3 ماه گذشته گرفته شده باشد.
  • یک گذرنامه معتبر برای اخذ ویزای ارزان تجاری لازم است. تاریخ اعتبار گذرنامه باید حداقل برای 3 ماه بعد از برگشت شما از مناطق شنگن باشد. درصورت وجود گذرنامه ها و ویزاهای قدیمی تر برای اخذ ویزای شینگن تجاری آنها را هم پیوست کنید.
  • برنامه رزرو سفر یا برنامه سفر باید شامل تاریخ و شماره پرواز مشخص برای ورود و خروج از منطقه شنگن باشد. شما همچنین می توانید برای اخذ ویزای ارزان تجاری با خدمات مشاره ویزا تماس حاصل نمایید، این افراد می توانند اکثر وظایف اجباری کسب و کار را مانند برنامه های پرواز، رزرو هتل و مشاوره رایگان به صورت ایمیل ارسال نمایند.
  • مدارک بیمه ی سفر برای اخذ ویزای ارزان تجاری. مدارکی که ثابت می کند شما بیمه سفر به کل ناحیه شنگن با حداقل هزینه 30،000 یورو در صورت بروز هرگونه موارد اورژانس پزشکی مانند بیماری، حوادث و یا حتی بازگشت به کشور بعد از مرگ میباشد.
  • اثبات محل اقامت برای اخذ ویزای ارزان تجاری که نشان میدهد جایی که شما در طول زمان سفر خود به منطقه شنگن در آن اقامت دارید کجاست، این مدرک می تواند شامل رزرو هتل، قرارداد اجاره یا یک دعوتنامه از طرف میزبانی باشد که شما قرار است در آنجا مستقر باشید.
  • مدارک اثبات مالیات برای اخذ ویزای ارزان تجاری. شواهدی که نشان دهد شما پول کافی برای حمایت مالی در سفر تجاری خود به اروپا را دارید که میتواند شامل موارد زیر باشد:
  • شرح حساب بانکی – که نشان دهد شما در حسابتان پول کافی برای سفر دارید. شرح حساب بانکی نباید بیشتر از 3 ماه باشد.
  • نامه حمایت مالی – شخص دیگری که تایید می کند شما را از لحاظ مالی  در سفرتان به شنگن حمایت مالی میکند. برای اینکه این نامه معتبر باشد باید یک شرح حساب بانکی از طرف حامی مالی هم موجود باشد و این شرح حساب بانکی نباید بیشتر از 3 ماه باشد.
  • برای اخذ ویزای ارزان تجاری باید ترکیبی از شرح حساب بانکی و نامه حمایتی را هم ضمیمه کنید.
  • گواهی پرداخت هزینه اخذ ویزای شینگن تجاری
  • پوشش نامه. هدف خودتان را برای سفر به مناطق شنگن و اخذ ویزای شینگن تجاری توضیح دهید
  • مشخصات کوتاهی از محل کار متقاضیان اخذ ویزای شینگن تجاری
  • یک نامه از طرف کارفرما. توصیف دقیقی از هدف سفر و همچنین برنامه سفرهای روزانه در منطقه شنگن.
  • دعوتنامه. توسط شرکت شریکی که در منطقه شنگن است باید نوشته شده باشد و باید به سفارت مربوطه فکس شود. این نامه باید نشان دهنده این مورد باشد که شما برای حضور در جلسات و یا سایر رویدادهای مربوطه مطابق با تجارت، صنعت و یا کارهای این چنینی وارد منطقه شنگن شده اید.
  • اثبات ماليات. باید در نامه کارفرما یا دعوت شرکت شریک بیان شود که یکی از طرفین هزینه های سفر متقاضی اخذ ویزای شینگن تجاری را در طول اقامت خود در منطقه شنگن پوشش میدهد.
  • اگر قبلا روابط تجاری بین دو شرکت وجود داشته است اثبات چنین رویدادی برای متقاضی اخذ ویزای ارزان تجاری در این صورت وجود دارد:

 

  • برای کارکنان :
  • قرارداد استخدام
  • شرح حساب بانکی کنونی تا 6 ماه دیگر
  • درج اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد ( ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که از منبع درآمد کسر می شود.

 

  • برای خویش فرمایان :
  • یک کپی از مجوز کسب و کار
  • شرح حساب بانکی تا  6 ماه دیگر
  • بازگشت مالیات بر درآمد ( ITR)

پورتال جدید برنامه کارگر ماهر کبک

براساس این سیستم ، افراد علاقمند به مهاجرت به استان از طریق برنامه کارگر ماهر کبک ، ابتدا باید با اس...

لیست بهترین کشورها برای کار

امروزه پیدا کردن کشوری مناسب برای کار در خارج از ایران به یکی از دغدغه های مهم تبدیل شده است. اغلب ا...

قانون دوبلین چیست؟

هنگامی که شما به عنوان پناهنده وارد اتحادیه اروپا می‌شوید، نمی توانید انتخاب کنید که در کدام کشور پر...

شرایط ثبت نام در دانشگاه کلمبیا

دانشگاه کلمبیا یکی از مهمترین و قدیمی ترین ، ثروتمندترین و مشهورترین مراکز تحقیقاتی جهان است...

شرایط کار در آلمان

این مقاله به ارائه اطلاعاتی مربوط به معیارها و قوانین قانونی برای خارجیانی که می خواهند بخشی از نیرو...

انواع بیمه درمانی در کانادا

دانشجویانی که 12ماه و بیشتر از این مدت در کانادا اقامت دارند بهتر است از پوشش های درمانی کاملتری است...

افراد فوق العاده ثروتمند در کجای دنیا زندگی میکنند؟

همانطور که می دانیم Forbes نتیجه خود را در یک زمان خاص اعلام می کند ... لیستی که مشاهده میکنید، طبق...

اطلاعاتی درباره ی پروازهای بین المللی

خاورمیانه یک نقطه محبوب محسوب میشود که چندین خطوط هوایی از طریق فرودگاه های مختلف خلیج فارس، تهران ،...

بهترین دانشگاه های جهان در سال 2020 معرفی شد

رتبه بندی دانشگاه های جهانی تایمز 2020 ، که در 11 سپتامبر 2019 منتشر شد ، دانشگاه های برتر جهان را آ...

مدارس شبانه روزی کانادا

همه ساله کانادا از صدها هزار نفر از ساکنان جدید استقبال می کند. آمدن به کانادا به عنوان یک مهاجر یک...

تحصیل در دانشگاههای کانادا بدون مدرک زبان

اگر ارائه مدرک زبان یکی از موانع شما جهت ورود به دانشگاههای کانادا است و نمره زبان شما بسیار پایین ا...

29شغل پردرآمد در کانادا

کدام شغل ها بیشترین چشم انداز شغلی را دارند؟ در اینجا لیستی از گزینه های برتر اشتغال در حال حاضر وجو...