×

اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا | اخذ ویزای ارزان تحصیلی | اخذ ویزای تحصیلی | اخذ ویزای ارزان تحصیلی 98 | اخذ ویزا | اخذ ویزای ارزان |ویزای ارزان تحصیلی|ویزای ارزان تحصیلی 1398|تحصیلی|ویزا

اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا | اخذ ویزای ارزان تحصیلی | اخذ ویزای ارزان تحصیلی 98

اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا 98

با این حال، اگر شما به طور قانونی در کشوری مستقرهستید خواهید توانست درنزدیک ترین مرکز درخواست اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا خود را ثبت کنید شما باید به روشنی توضیح دهید که چرا در کشور معمولی خود اقامت نیافته اید و به تحصیل نپرداخته اید وهمچنین می توانید برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا درخواست آنلاین کنید.

آیا می توان اجازه تحصیلی خود را خارج از کانادا گسترش داد؟

شما همچنین ممکن است واجد شرایط اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا به صورت آنلاین باشید. اگر مجوزتحصیلی شما منقضی شده باشد، باید کانادا را ترک کنید. در برخی موارد ممکن است بتوانید اقامت خود را هنگام اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا گسترش دهید  با این حال، شما نمیتوانید در کشور کانادا تحصیل کنید تا زمانی که به طور رسمی اجازه ندهند که دیگر درکشور کانادا بمانید.

چه مدت اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا طول می کشد؟

به طور معمول حدود 15 روز طول می کشد اما باید 1 ماه برای ویزا نگه داشته شود. معمولا 15 روز به اندازه ی کافی میباشد زیرا هیچ مصاحبه ای برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا وجود ندارد. اما در صورت بروز هر گونه عارضه ای و یا اگر آنها درخواست برخی دیگر از اسناد را کنند ممکن است این زمان کمی طولانی تر شود.

آیا می توان کانادا را در حالی که منتظر اجازه تحصیل هستند ترک کنند؟

بله افرادی که برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا درخواست داده اند می توانند کانادا را ترک کنند و تا زمانی که ویزا یا مجوز مسافرت الکترونیک آنها معتبر میباشد  

به کانادا برگردند اگر مجوز تحصیلی شما هنوز معتبر میباشد، می توانید به عنوان دانشجو وارد کشور کانادا شوید اگر از شما خواستند تا اجازه تحصیلی خود را تمدید کنید درحالی که خارج از کشوربودید دراین صورت شما باید باردیگر مدارک خود را به عنوان دانشجو وارد کنید.

آیا اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا سخت میباشد؟

 

اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا و تحصیل در کشور کانادا رویای بسیاری از دانشجویان بین المللی است. وقتی نامه ای از پذیرش یک مدرسه در کشور کانادا دریافت می کنید، ممکن است به نظر برسد که شرایط سخت تر از گذشته است. با این حال، حقیقت این است که می توان گفت که یک تجربه تحصیلی در کانادا بسیار سخت تر از آن چیزی است که به نظر میرسد.

آیا محدودیت سن برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا وجود دارد؟

بعضی ها معتقدند که محدودیت سن 30 سالگی است و بعضی ممکن است به شما بگویند 60 سال است اما واقعیت این است که هیچ سن قانونی برای درخواست اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا وجود ندارد. اما اطمینان حاصل کنید که هنگام تقاضا برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا برخی نکات را رعایت کنید.

گاهی اوقات فرآیند اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا بسیار گسترده است و می تواند بسیار طولانی باشد بنابراین باید صبر داشته باشید

همچنین شما باید اسکنی از تمام مدارک مهم خود ازجمله ورقه رسمی رونویسی که منعکس کننده رکورد تحصیلی کامل شما با مقیاس درجه بندی شده  میباشد و همینطور مدارک اقامتی  خود  درکشور کانادا که برای اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا به آن درخواست میدهید.

شما باید تمام دستورالعمل های مربوط به اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا ونحوه درخواست ویزای دانشجویی در کشور کانادا را برای جلوگیری از مشکلات غیرمنتظره آینده بدانید.

اگر به دنبال اخذ ویزای ارزان تحصیلی کانادا و تابعیت دائمی در کشور کانادا هستید، باید بدانید که کنسولگری محلی خود درخواست کنید.

افزودن نظر