×

شینگن سینگل | اخذ ویزای شینگن سینگل | اخذ ویزای شینگن | ویزای شینگن سینگل | شینگن | شنگن

اخذ ویزای شینگن سینگل | اخذ ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن سینگل | اخذ ویزای شینگن

همانطور که قبلا در مورد اخذ ویزای شینگن و انواع آن برحسب هدف سفر (اخذ ویزای شینگن سینگل ، اخذ ویزای شینگن تجاری، اخذ ویزای شینگن مولتی ) صحبت کردیم این بار قرار است توضیحات بیشتری درمورد اخذ ویزای شینگن سینگل به شما ارائه دهیم.

 

اخذ ویزای شینگن سینگل (ویزای تک ورودی)

یک ویزای شینگن سینگل اجازه می دهد که متقاضیان اخذ ویزای شینگن سینگل تنها در یک دوره زمانی معین وارد محدوده شنگن شوند. وقتی صاحب ویزا از محدوده شنگن خارج می شود دیگر نمی تواند دوباره به منطقه شنگن برگردد حتی اگر از تعداد روزهایی که سفارت اخذ ویزای شینگن سینگل خود را دریافت کرده باشد اجازه سفر در منطقه شنگن داشته باشد، مانده باشد.

یک ویزای شینگن سینگل به شما اجازه می دهد که فقط یک بار به کشور شنگن سفر کنید. برای مثال شما ممکن است واجد شرایط اخذ ویزای شینگن سینگل باشید اگر :

  • اگر شما واجد شرایط برای هزینه معافیت هستید و هدف از ورود شما به کشور شنگن محدود است (مثلا برای یک دیدار رسمی خارجی)
  • شما برای یک بار در یک رویداد خاص در شنگن شرکت می کنید
  • دستورالعمل یا دستورالعمل هایی مربوط به کشور تایید شده موجود باشد.

در بیشتر موارد شما وقتی از کشور شنگن خارج می شوید باید یک ویزای جدید بگیرید و دوباره وارد کشور شنگن شوید.

اگر شما به طور مستقیم از ایالت متحده آمریکا (از جمله مناطق و حوزه های آن) یا سنت پیر و میکلون برای بازگشت به مناطق شنگن اقدام کنید در این صورت به اخذ ویزای شینگن سینگل جدید نیاز ندارید .

 

توضیحات کوتاهی درباره اخذ ویزای شینگن سینگل :

چه کسی واجد شرایط اخذ ویزای شینگن سینگل است؟

فردی که مایل به شرکت در کنفرانس، جلسه، کارگاه یا سمینار میباشد.

وابستگی :

هرکس باید برای اخذ ویزای شینگن سینگل خود به تنهایی اقدام نماید.

اعتبار سند سفر :

سند سفر به مدت 6 ماه از روز ورود معتبر است.

هزینه اخذ ویزای شینگن سینگل :

20،000 Frw  یا 30 دلار

مدت اعتبار اخذ ویزای شینگن سینگل :

30 روز

شما متقاضی اخذ ویزای شینگن سینگل هستید یا ویزای شینگن مولتی؟

اخذ ویزای شینگن سینگل

آیا کار کردن در محدود شنگن با اخذ ویزای شینگن سینگل مجاز است؟

کار غیر از کنفرانس ممنوع است

تغییر وضعیت :

متقاضیان می توانند برای اداره کل مهاجرت برای یک نوع دیگر ویزا غیر از اخذ ویزای شینگن سینگل (یعنی اخذ ویزای شینگن تجاری یا اخذ ویزای شینگن مولتی) در حالی که ویزای فعلی آنها معتبر است درخواست صادر کنند.

تمدید ویزای شینگن سنگل وجود دارد؟

در شرایط خاص می توان اخذ ویزای شینگن سینگل  را تمدید کرد

 

الزامات:

* یک عکس جدید با پس زمینه سفید و با نور روشنایی مناسب که به تازگی گرفته شده است بدون عینک، کلاه (عکس باید به فرم درخواست متصل شود. چسباندن و قطع کردن عکس به فرم درخواست توصیه نمی شود)

 

توضیحات:

برای جلوگیری از جریمه، متقاضی اخذ ویزای شینگن سینگل باید قبل از پایان ویزای فعلی درخواست ویزای خود را تمدید کند. هزینه تخفیف 20،000 FRW  در یک دوره 6 تا 15 روز بعد از تأخیر است. طبق ماده 34 قانون مدنی، روش ها و مقررات مجازات های دیگر را از 16 روز تا 9 ماه و بالاتر طبقه بندی میکند.

افزودن نظر