×

اخذ ویزای ارزان کانادا | اخذ ویزای کانادا | اخذ | ویزا | کانادا | ارزان | اخذ ویزای | اخذ ویزای ارزان | ویزای کانادا | درخواست اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای ارزان کانادا | اخذ ویزای کانادا | درخواست اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای ارزان کانادا

نحوه درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا

اگر میخواهید در زمان تعطیلات به کشور کانادا بروید باید برای درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا اقدام نمایید. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ارزان کانادا بدین صورت است:

مرحله 1

اگر نیاز به اخذ ویزای ارزان کانادا دارید باید برای درخواست آن اقدام نمایید

اگر برای تعطیلات یا بازدید از خانواده خود به مدت کمتر از 3 ماه یا کمتر از 6 ماه به کشور کانادا سفر کنید به اخذ ویزای ارزان کانادا نیاز دارید.

مرحله 2

چگونگی درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا

درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا خود را میتوانید به صورت آنلاین انجام دهید. در صورتی که نمیتوانید به صورت آنلاین این کار را انجام دهید بنابراین باید درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا خود را به صورت حضوری انجام دهید.

  1. اگر زمان اخذ ویزای ارزان کانادا تمام اسناد مورد نیاز را ارائه ندهید ویزای شما ریجکت میشود.

مرحله 3

هزینه های مدت زمانی که قرار است در کشور کانادا بمانید را حساب کنید

برای درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا هزینه های لازم را حساب کرده و مقدار لازم را به همراه داشته باشید. اینکه شما چگونه هزینه درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا خود را پرداخت میکنید به خودتان بستگی دارد اما اکثر مردم با کارت اعتباری Mastercard ، Visa یا UnionPay هزینه ی خود را پرداخت میکنند.

  1. هزینه ها بسته به زمان و جایی که برای اخذ ویزای ارزان کانادا درخواست داده اید تعیین میشود.

  2. اگر درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا شما رد شود هزینه ای بابت آن پرداخت نمیکنید.

مرحله 4

اسناد مورد نظر را برای اخذ ویزای ارزان کانادا جمع آوری کنید

شما برای اخذ ویزای ارزان کانادا باید ثابت کنید که:

  • یک بلیط در کشور خود گرفته اید یا هزینه ای همراه دارید که میتوانید یک بلیط بگیرید

  • شما باید برای اخذ ویزای ارزان کانادا مشخص کنید که در سلامت هستید و مدارک پزشکی داشته باشید

  • مدت زمانی که در کشور کانادا هستید پولی برای زندگی دارید یا کسی هست که از نظر مالی شما را حمایت کند.

مرحله 5

هویت خود را ثابت کنید

برای درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا شما نیاز دارید که:

  • یک عکس رنگی ارائه دهید، اگر میخواهید به صورت حضوری مراحل کار را انجام دهید 2 عکس همراهتان باشد

  • برای اخذ ویزای ارزان کانادا باید یک گذرنامه معتبر با تاریخ اعتبار حداقل 3 ماه داشته باشید تا بتوانید به کشور کانادا سفر کنید

مرحله 6

هنگام اخذ ویزای ارزان کانادا باید ثابت کنید که آدم خوبی هستید و از سلامت خوبی برخوردارید

  • شما باید زمان اخذ ویزای ارزان کانادا در مورد سو سابقه خود بگویید اینکه آیا متهم بوده اید و دلیل محکوم شدن و مدت زمان زندان رفتنتان چقدر بوده است را با دلیل و مدرک باید مشخص کنید.

  • اگر شما بیش از 6 ماه در بیمارستان بوده اید ممکن است لازم باشد که یک آزمایش یا گواهی پزشکی همراه خود داشته باشید.

گام 7

اخذ ویزای کانادا خود را دریافت کنید

اگر درخواست اخذ ویزای ارزان کانادا شما تایید شده باشد در گذرنامه یا نامه ای که به شما داده میشود یک برچسب زده خواهد شد.

تاریخ اعتبار ویزای شما روی ویزایتان است اگر نبود باید ویزای دیگری دریافت کنید.


سیستم جدید انتخاب مهاجرت به کانادا

Express Entry ، سیستم جدید انتخاب مهاجرت در کانادا ، در تلاش است تا روند مهاجرت را برای نامزدها ساده...

انتخاب جاستین ترودو به عنوان نخست وزیر کانادا

جاستین ترودو پس از انتخابات فدرال این کشور در چهلمین دوره انتخاباتی ، به عنوان نخست وزیر كانادا در د...

مشاغلی در کانادا برای کارگران غیر متخصص

به گفته کارشناسان صنعت ، کانادا کمبود شغلیِ گسترده ای را در سراسر کشور تجربه می کند.

راهنمای مهاجرت به کانادا از طریق کار

هنگامی که ویزای مهاجرت کانادا برای اقامت دائم صادر شد ، بیشتر حقوق و تعهدات مشابه شهروندان کانادایی...

خدمات و تعرفه های ویزا

جهت مشاوره اخذ ویزا -مهاجرت و اقامت تماس حاصل فرمایید.

اطلاعات کلی درباره ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا مولتی 5ساله است و به شما اجازه سفر به کانادا را در مدت 5سال میدهد.

مشاغل پرستاری در کانادا

کانادا با داشتن یک سیستم مراقبت های بهداشتی قدرتمند ، مقصدی جذاب برای داوطلبان بین المللی است که به...

پورتال جدید برنامه کارگر ماهر کبک

براساس این سیستم ، افراد علاقمند به مهاجرت به استان از طریق برنامه کارگر ماهر کبک ، ابتدا باید با اس...

نگاه کلی برای اخذ ویزای استارت آپ

کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته باشند...

اطلاعاتی برای درخواست ویزای استارت آپ

بعد از درخواست ویزای استارت آپ باید مراحل زیر را انجام دهید...

لیست بهترین کشورها برای کار

امروزه پیدا کردن کشوری مناسب برای کار در خارج از ایران به یکی از دغدغه های مهم تبدیل شده است. اغلب ا...

انواع بیمه درمانی در کانادا

دانشجویانی که 12ماه و بیشتر از این مدت در کانادا اقامت دارند بهتر است از پوشش های درمانی کاملتری است...