×

تحصیل در فرانسه 1397 | تحصیل در فرانسه | تحصیل | فرانسه |  کشور فرانسه | کشور |  1397

تحصیل در فرانسه 1397 | تحصیل در فرانسه | تحصیل در کشور فرانسه

تحصیل در فرانسه 1397

شهر پاریس در کشور فرانسه یکی از شهرهای پرطرفدار دنیا است و بازدیدکنندگان و متقاضیانی که برای تحصیل در فرانسه 1397 اقدام کرده اند باید بدانند که کشور فرانسه غنی از هنر، موسیقی، معماری، غذا و تاریخ است. شهرهای معروف دیگر فرانسه از جمله استراسبورگ ، رود رون در شهر لیون، کلیسای بزرگ و معبد فرهنگی شگفت انگیز در شهر بندر مارسی از دیگر مناطق دیدنی این کشور زیباست.

نحوه درخواست تحصیل در فرانسه 1397 و اخذ ویزای دانشجویی

ساده ترین راه برای به دست آوردن ویزای دانشجویی و تحصیل در فرانسه 1397 ثبت نام در سایت Campus France است. این آژانس ملی فرانسه هر دو نوع آموزش عالی و دانشجویان بین المللی را پشتیبانی میکند.

در حقیقت وقتی برای تحصیل در فرانسه 1397 از برخی کشورها برای تحصیل در فرانسه اقدام میکنید فقط باید برای اخذ ویزا درخواست دهید. شما همچنین میتوانید از سفارت فرانسه واقع در کشور خود برای یک دوره دانشگاهی در فرانسه اقدام به اخذ ویزا کنید.

شرایط لازم برای اخذ ویزا و تحصیل در فرانسه 1397 به طور کلی شامل موارد زیر میباشد:

  • یک نامه رسمی برای ثبت نام یا پذیرش از موسسات عالی تحصیلی به همراه تاریخ شروع و پایان دوره تحصیلی خود برای تحصیل در فرانسه 1397

  • اثبات اینکه شما برای تحصیل در فرانسه 1397 پول کافی دارید مثلا حساب مالی یا ضمانت نامه مالی

  • یک بلیط هواپیما با برخی مدارک که نشان دهنده ترک فرانسه بعد از پایان دوره تحصیلیتان است

  • بیمه درمانی با حداقل پوشش 30،000 یورو در زمان تحصیل در فرانسه 1397

  • شواهدی مبنی بر اینکه شما در طول تحصیل در فرانسه 1397 دارای مسکن هستید و این مدارک میتواند شامل قرارداد اجاره برای آپارتمان شما در پاریس باشد.

وقتی شما برای شروع دوره تحصیلی خود و تحصیل در فرانسه 1397 به فرانسه میروید مهم است که با اداره مهاجرت فرانسه (OFII) تماس بگیرید و فرمی را که توسط سفارت فرانسه در کشور خودتان صادر شده است به آنها نشان دهید.

از شما خواسته میشود یک سندی که نشان دهنده این موضوع باشد که شما دخانیات و هر نوع مواد مخدر دیگری خریداری نمیکنید ارائه دهید حتی ممکن است برای اثبات این مورد از شما آزمایش هم گرفته شود و معاینات پزشکی انجام دهید.

آیا میتوان در طول تحصیل در فرانسه 1397 کار کرد؟

داشتن یک کار نیمه وقت در زمان تحصیل در فرانسه 1397 نه تنها به افزایش مالی شما کمک میکند بلکه به شما تجربه وسیعتری از فرهنگ های محلی فرانسه را میدهد. شما خیلی خوشحال خواهید شد وقتی متوجه شوید که با داشتن ویزای دانشجویی یا مجوز اقامت معتبر میتوانید تا 964 ساعت در سال کار کنید. این زمان حدود 60 درصد از زمان اشتغال تمام وقت است.

در حالیکه روند اخذ ویزای دانشجویی در پاریس کمی زمان بر و حتی دلهره آور به حساب می آید اما وقتی که شروع به اخذ ویزای دانشجویی میکنید میتوانید از زمان خود در پاریس لذت ببرید و در مدت زمان دوره تحصیلی خود در فرانسه بمانید.


پورتال جدید برنامه کارگر ماهر کبک

براساس این سیستم ، افراد علاقمند به مهاجرت به استان از طریق برنامه کارگر ماهر کبک ، ابتدا باید با اس...

لیست بهترین کشورها برای کار

امروزه پیدا کردن کشوری مناسب برای کار در خارج از ایران به یکی از دغدغه های مهم تبدیل شده است. اغلب ا...

قانون دوبلین چیست؟

هنگامی که شما به عنوان پناهنده وارد اتحادیه اروپا می‌شوید، نمی توانید انتخاب کنید که در کدام کشور پر...

شرایط ثبت نام در دانشگاه کلمبیا

دانشگاه کلمبیا یکی از مهمترین و قدیمی ترین ، ثروتمندترین و مشهورترین مراکز تحقیقاتی جهان است...

شرایط کار در آلمان

این مقاله به ارائه اطلاعاتی مربوط به معیارها و قوانین قانونی برای خارجیانی که می خواهند بخشی از نیرو...

انواع بیمه درمانی در کانادا

دانشجویانی که 12ماه و بیشتر از این مدت در کانادا اقامت دارند بهتر است از پوشش های درمانی کاملتری است...

افراد فوق العاده ثروتمند در کجای دنیا زندگی میکنند؟

همانطور که می دانیم Forbes نتیجه خود را در یک زمان خاص اعلام می کند ... لیستی که مشاهده میکنید، طبق...

اطلاعاتی درباره ی پروازهای بین المللی

خاورمیانه یک نقطه محبوب محسوب میشود که چندین خطوط هوایی از طریق فرودگاه های مختلف خلیج فارس، تهران ،...

بهترین دانشگاه های جهان در سال 2020 معرفی شد

رتبه بندی دانشگاه های جهانی تایمز 2020 ، که در 11 سپتامبر 2019 منتشر شد ، دانشگاه های برتر جهان را آ...

مدارس شبانه روزی کانادا

همه ساله کانادا از صدها هزار نفر از ساکنان جدید استقبال می کند. آمدن به کانادا به عنوان یک مهاجر یک...

تحصیل در دانشگاههای کانادا بدون مدرک زبان

اگر ارائه مدرک زبان یکی از موانع شما جهت ورود به دانشگاههای کانادا است و نمره زبان شما بسیار پایین ا...

29شغل پردرآمد در کانادا

کدام شغل ها بیشترین چشم انداز شغلی را دارند؟ در اینجا لیستی از گزینه های برتر اشتغال در حال حاضر وجو...