×

هنگامی که ویزای مهاجرت کانادا برای اقامت دائم صادر شد ، بیشتر حقوق و تعهدات مشابه شهروندان کانادایی را دارید.

راهنمای مهاجرت به کانادا از طریق کار

دو مسیر اصلی به کانادا وجود دارد. یک راه برای اخذ ویزای اقامت دائم است. راه دیگر ورود به کانادا با اجازه کار موقت است.

منظور از اقامت دائم کانادا چیست؟ هنگامی که ویزای مهاجرت کانادا برای اقامت دائم صادر شد ، بیشتر حقوق و تعهدات مشابه شهروندان کانادایی را دارید. همانطور که از نام آن پیداست ، شما می توانید این وضعیت را به طور نامحدود نگه دارید ، تا زمانی که در هر دوره 5 ساله 2 سال اقامت را جمع کنید. پس از 3 سال اقامت کانادا ، ممکن است درخواست تابعیت کانادا بدهید. کانادا تابعیت دوگانه را به رسمیت می شناسد ، بنابراین نیازی نیست که از گذرنامه فعلی خود دست بکشید.

در عمل بین اقامت دائم و تابعیت در کانادا تفاوت های کمی وجود دارد. اولین مورد این است که شما به عنوان اقامت دائم ممکن است در انتخابات رأی ندهید. دوم این که ، در حالی که تابعیت دارید ممکن است به عنوان یک ساکن دائمی در صورت ارتکاب جرم وخیم ، اخراج شوید.

6 دسته اصلی مهاجرت کانادا وجود دارد. این دسته ها عبارتند از:

  •     Federal Skilled Worker
  •     Quebec Skilled Worker
  •     Provincial Nominee Program
  •     Family Sponsorship
  •     Business Immigrant
  •      Canadian Experience Class

هر گروه مجموعه ای از نیازهای خاص خود را دارد.

کارگر ماهر فدرال

شرایط متقاضیان:
    حداقل در طول 10 سال گذشته در یکی از 38 شغل واجد شرایط ، حداقل یک سال سابقه کار مداوم تمام وقت یا معادل آن را داشته باشید.

یا
    حداقل به مدت یک سال در کانادا با وضعیت حقوقی به عنوان کارگر خارجی موقت یا یک دانشجوی بین المللی زندگی کرده باشید.

یا
    با یک پیشنهاد شغلی دائم تمام وقت از یک کارفرمای کانادایی برای اشتغال دائم واجد شرایط شوید.

علاوه بر آن ، سه ویژگی دیگر نیز وجود دارد که یک فرد باید داشته باشد تا واجد شرایط مهاجرت در دسته کارگر ماهر باشد. اولین سطح حداقل تجربه کار است. یک کارگر ماهر باید حداقل یک سال کار مداوم تمام وقت (یا معادل آن را به صورت پاره وقت) داشته باشد. این تجربه کاری باید ماهیت تخصصی داشته باشد ، یا از نوع مهارت سطح A یا B در سیستم طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (NOC) باشد.

عنصر دوم دسته کارگر ماهر یکی از منابع مالی است. این یک نیاز مستقیم است - یک متقاضی باید نشان دهد که آنها از منابع مالی کافی برای پشتیبانی از خود و وابستگانشان به مدت 6 ماه پس از ورود به کانادا برخوردار هستند. اگر یک پیشنهاد شغلی مصوب دارید ، این شرط کنسل می شود.

عنصر سوم دسته کارگر ماهر ، ارزیابی مبتنی بر امتیاز است. متقاضیان براساس شش عامل انتخاب متفاوت امتیاز کسب می کنند. یک فرد برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به کانادا باید به 67 امتیاز برسد.

عوامل انتخابی که ارزیابی را تشکیل می دهند عبارتند از:
مدرک تحصیلی (حداکثر 25 امتیاز)

مهارت های زبان (حداکثر 24 امتیاز)
    کانادا از هر دو زبان انگلیسی و فرانسوی به عنوان زبان رسمی استفاده می کند.

    گواهینامه ها به دلیل توانایی های متفاوت در گوش دادن ، صحبت کردن ، خواندن و نوشتن هر زبان رسمی به طور جداگانه اعطا می شوند.

تجربه کاری (حداکثر 21 امتیاز)

سن (حداکثر 10 امتیاز)
    امتیاز کامل برای سن بین 21 تا 49 سالگی.

اعتبار کاری (حداکثر 10 امتیاز)
    اگر یک پیشنهاد شغلی دائم از یک کارفرمای کانادایی دارید ، یا از داخل کانادا درخواست می کنید و مجوز کار موقت را در اختیار دارید ، می توانید اعتبار خود را برای اشتغال کانادایی دریافت کنید.

کارگر ماهر در کبک
طبق توافق بین استان کبک و دولت کانادا ، استان کبک روند انتخاب خاص خود را برای دسته کارگر ماهر مهاجرت دارد. اگر قصد ورود به کبک را هنگام ورود به کانادا داشته باشید ، بر اساس معیارهای انتخاب کبک و نه ارزیابی مورد استفاده CIC ارزیابی می شوید. روند درخواست مهاجرت به کبک از یک سیستم مبتنی بر نقاط مشابه اما با معیارهای کمی متفاوت استفاده می کند.

کبک مانند سیستم فدرال ، از یک سیستم مبتنی بر امتیاز برای ارزیابی مهاجران احتمالی استفاده می کند. برای واجد شرایط بودن برای دریافت گواهینامه انتخاب کبک ، متقاضیان مجرد باید حداقل از 60 معیار انتخاب حداقل 60 امتیاز کسب کنند ، در حالی که متقاضی با همسر یا شریک عرفی باید حداقل 68 امتیاز را کسب کند.


سیستم جدید انتخاب مهاجرت به کانادا

Express Entry ، سیستم جدید انتخاب مهاجرت در کانادا ، در تلاش است تا روند مهاجرت را برای نامزدها ساده...

انتخاب جاستین ترودو به عنوان نخست وزیر کانادا

جاستین ترودو پس از انتخابات فدرال این کشور در چهلمین دوره انتخاباتی ، به عنوان نخست وزیر كانادا در د...

مشاغلی در کانادا برای کارگران غیر متخصص

به گفته کارشناسان صنعت ، کانادا کمبود شغلیِ گسترده ای را در سراسر کشور تجربه می کند.

راهنمای مهاجرت به کانادا از طریق کار

هنگامی که ویزای مهاجرت کانادا برای اقامت دائم صادر شد ، بیشتر حقوق و تعهدات مشابه شهروندان کانادایی...

خدمات و تعرفه های ویزا

جهت مشاوره اخذ ویزا -مهاجرت و اقامت تماس حاصل فرمایید.

اطلاعات کلی درباره ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا مولتی 5ساله است و به شما اجازه سفر به کانادا را در مدت 5سال میدهد.

مشاغل پرستاری در کانادا

کانادا با داشتن یک سیستم مراقبت های بهداشتی قدرتمند ، مقصدی جذاب برای داوطلبان بین المللی است که به...

پورتال جدید برنامه کارگر ماهر کبک

براساس این سیستم ، افراد علاقمند به مهاجرت به استان از طریق برنامه کارگر ماهر کبک ، ابتدا باید با اس...

نگاه کلی برای اخذ ویزای استارت آپ

کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته باشند...

اطلاعاتی برای درخواست ویزای استارت آپ

بعد از درخواست ویزای استارت آپ باید مراحل زیر را انجام دهید...

لیست بهترین کشورها برای کار

امروزه پیدا کردن کشوری مناسب برای کار در خارج از ایران به یکی از دغدغه های مهم تبدیل شده است. اغلب ا...

انواع بیمه درمانی در کانادا

دانشجویانی که 12ماه و بیشتر از این مدت در کانادا اقامت دارند بهتر است از پوشش های درمانی کاملتری است...