×

کانادا تشخیص می دهد که اقتصاد موفق آن ، تا حدود زیادی ، نتیجه سرمایه گذاری های بین المللی است.

راه های مهاجرت به کانادا از طریق تجارت

کانادا که در قسمت شمالی قاره آمریکای شمالی واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای تأثیرگذار و موفق جهان معرفی میشود و دارای سیستم های قضایی و دادگاهی سالم ، نرخ بیکاری پایین ، میزان جرم و جنایت کم، بهداشت جهانی ، یک سیستم آموزش معتبر ، قوانین کنترل دقیق اسلحه و میراث فرهنگی غنی است.

کانادا به طور رسمی دو زبانه است و کانادایی ها به زبانهای شناخته شده فرانسه و انگلیسی صحبت میکنند.

علاوه بر این مزایا ، کانادا همچنین یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین اقتصادهای جهان را دارد که بخش های عمده آن شامل انرژی ، منابع طبیعی ، هوانوردی و خودرو است. کانادا تشخیص می دهد که اقتصاد موفق آن ، تا حدود زیادی ، نتیجه سرمایه گذاری های بین المللی است که این کشور بدست آورده و برای تشویق اتباع بیگانه به سرمایه گذاری در این کشور ، برنامه های متعددی را بنا نهاده است ، از جمله چندین فرصت مهاجرتی مبتنی بر سرمایه گذاری ، که در ادامه می توان به آنها اشاره کرد.

ویزای کارآفرین کانادا

ویزای کارآفرین به صاحب خود اجازه اقامت دائم و مجوز زندگی و اداره مشاغل در کانادا را می دهد. برای واجد شرایط بودن ، سرمایه گذار خارجی باید حداقل در طول پنج سال گذشته حداقل دو سال سابقه کار تجاری ، حداقل ارزش خالص شخصی 300.000 دلار کانادا ، و مالکیت حداقل یک سوم یک تجارت در کانادا را داشته باشد. سرمایه گذار همچنین نباید سابقه کیفری داشته باشد و همچنین یک معاینه ی پزشکی را نیز باید پشت سر بگذارد. علاوه بر این ، سرمایه گذار همچنین باید حداقل یک عضو ،غیر از عضو خانواده کانادایی را استخدام کرده و به زبان انگلیسی یا فرانسوی مهارت داشته باشد.

سرمایه گذار

گزینه دیگر ویزای سرمایه گذار کانادا است. برای واجد شرایط بودن این ویزا ، درخواست کننده باید دارای ارزش خالص شخصی حداقل 1.600،000 دلار کانادا باشد و دو سال سابقه کار و تعهد خود برای سرمایه گذاری 800.000 دلار کانادا باشند. اگر مقامات مهاجرت درخواست را تأیید کنند ، اتباع خارجی باید ظرف سی روز سرمایه گذاری کنند. کانادا برای توسعه اقتصاد این مناطق و ایجاد شغل برای اتباع کانادایی ، سرمایه گذاری را بین استانها و قلمروهای خود تقسیم کرده است.

یکی از مزایای این برنامه این است که سرمایه گذاری تضمین شده است.

تابعیت کانادا

پس از دریافت ویزای سرمایه گذاری ، اتباع خارجی می توانند بعد از سه سال تقاضای تابعیت کانادا کنند. شرایط لازم برای تابعیت ابتدا دانش کافی از زبان فرانسه یا انگلیسی و سپس گذراندن امتحان شهروندی است. از همه مهمتر ، کانادا تابعیت دوگانه را به رسمیت می شناسد ، بنابراین اتباع بیگانه ملزم به لغو تابعیت سابق خود نیستند.


معرفی شهروندان موفق ایرانی مقیم کانادا

در این مقاله به 9نفر از چهره های موفق ایرانی که در کانادا زندگی میکنند اشاره شده است...

روش های مهاجرت به کانادا

مجموعه پرسش و پاسخ های این مقاله از مهمترین سوالات در حیطه مهاجرت و ویزای کانادا هستند...

راه های مهاجرت به کانادا از طریق تجارت

کانادا تشخیص می دهد که اقتصاد موفق آن ، تا حدود زیادی ، نتیجه سرمایه گذاری های بین المللی است.

انواع بیمه درمانی در کانادا

دانشجویانی که 12ماه و بیشتر از این مدت در کانادا اقامت دارند بهتر است از پوشش های درمانی کاملتری است...

لیست بهترین کشورها برای کار

امروزه پیدا کردن کشوری مناسب برای کار در خارج از ایران به یکی از دغدغه های مهم تبدیل شده است. اغلب ا...

نگاه کلی برای اخذ ویزای استارت آپ

کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته باشند...

اطلاعاتی برای درخواست ویزای استارت آپ

بعد از درخواست ویزای استارت آپ باید مراحل زیر را انجام دهید...

اطلاعات کلی درباره ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا مولتی 5ساله است و به شما اجازه سفر به کانادا را در مدت 5سال میدهد.

انتخاب جاستین ترودو به عنوان نخست وزیر کانادا

جاستین ترودو پس از انتخابات فدرال این کشور در چهلمین دوره انتخاباتی ، به عنوان نخست وزیر كانادا در د...

خدمات و تعرفه های ویزا

جهت مشاوره اخذ ویزا -مهاجرت و اقامت تماس حاصل فرمایید.

29شغل پردرآمد در کانادا

کدام شغل ها بیشترین چشم انداز شغلی را دارند؟ در اینجا لیستی از گزینه های برتر اشتغال در حال حاضر وجو...

اجاره خانه در شهرهای مختلف کانادا

هزینه اجاره خانه در کانادا بستگی به شهر و استان محل سکونت و با توجه به ابعاد آن از 800دلار کانادا بص...