×

ویزای توریستی برای کسانیست  که با هدف گردشگری وارد روسیه می‌شوند بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.

شرایط دریافت ویزای توریستی روسیه

روسیه با اینکه جزو کشورهای سردسیر محسوب میشود ولی جاذبه های توریستی بیشماری دارد که از سفر به شهرهای آن خاطرات بسیار لذتبخشی را رقم خواهید زد، برای سفر به روسیه داشتن ویزا الزامیست و سفارت روسیه برای توریست های ایرانی ویزاهای 14 روزه و یک ماهه صادر میکند.

-ویزای شما بر اساس تاریخ بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل صادر میشود و بستگی به کل مدت سفر شما دارد .

-پیش از درخواست ویزای روسیه از تاریخ قطعی سفر خود مطمئن شوید زیرا تغییر مدت زمان ویزای صادر شده وجود ندارد.

-نوع ویزا و یا مدت سفر در طول مسافرت در روسیه غیر قابل تغییر است و باید کشور را ترک و دوباره درخواست ویزا کنید.

مدارک لازم برای ویزای روسیه

پاسپورت با 7 ماه اعتبار
دو قطعه عکس 4*3 رنگی با زمینه‌ی سفید.
بلیط قطعی رفت و برگشت
رزرو قطعی هتل یا محل اقامت برای کل مدت اقامت
فرم کامل شده‌ی مشخصات فردی
حضور متقاضی در صورت فقط ویزای توریستی در سفارت روسیه الزامی نیست.

ویزای روسیه چند روزه صادر می‌شود؟

  از زمانی که مدارکتان را تحویل می‌دهید تا زمانی که ویزای شما برای مدت عادی آماده شود چیزی در حدود هشت روز کاری طول می‌کشد. (منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت روسیه در تهران است. سفارت روسیه، روزهای شنبه و چهارشنبه تعطیل است)

آدرس سفارت روسیه: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 37
 تلفن سفارت روسیه: 66728873  (در روزهای کاری از ساعت 10 تا 13 می‌توانید با این سفارت در تماس باشید)


مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای حوزه شینگن شبیه به هم است، فقط در جزئیات کمی متفاو...

شرایط دریافت ویزای توریستی روسیه

ویزای توریستی برای کسانیست که با هدف گردشگری وارد روسیه می‌شوند بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجاز...