×

این متن در مورد غذا های معروف ایتالیایی توضیح می دهد.

غذاهای ایتالیایی

غذاهای ایتالیایی به شدت تحت تأثیر تاریخ و سنت های محلی و همچنین در دسترس بودن محلی و فصلی محصولات است. هر منطقه از ایتالیا غذاهای منطقه ای خاص خود را دارد. این اختلافات منطقه ای مبتنی بر ترکیبی از عوامل اقلیمی (در دسترس بودن مواد خاص) ، عوامل تاریخی (جریان مهاجرت ، نفوذ از سایر افراد) ، عوامل جغرافیایی (زندگی در کنار دریا یا کوهستان) و عوامل اقتصادی (gastronomy تحت تأثیر حضور دادگاه های اصیل سابق ، جوامع کارگری یا دهقانی). برخی از معروف ترین غذاهای لذیذ ایتالیا ، که به شهرت بین المللی دست یافته اند ، مانند ترافل سفید ، در واقع فقط در مناطق خاصی از ایتالیا یافت می شود.
در حالی که بسیاری از کشورها سبک های آشپزی محلی دارند که از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است ، در ایتالیا این اختلافات بسیار برجسته تر است. با توجه به شکل کشور - طولانی و باریک ، محاصره شده توسط دریا و کوههای بزرگ در شمال ، این تعجب آور نیست. این واقعیت را اضافه کنید که ایتالیا تنها در سال 1861 پس از آنکه عمدتا در هزار سال گذشته یک کنفدراسیون دولت ها بوده است ، به یک کشور متحد تبدیل شد و این تنوع حتی بیشتر آشکار می شود.
گفته می شود ، منوی ایتالیایی به طور معمول در تمام ایتالیا به طور یکسان ساخته شده است و دارای آنتی پاستو ، پریمو ، secondo و دسر است. غذاها و غذاهای معمولی ایتالیایی شامل غذاهای متنوع (antipasti misti) ، انواع ماکارونی ، ریزوتو و پیتزا ، سوپ (مینسترونی و زوپه) و غذاهای خوشمزه گوشت و ماهی است. عمده ترین تفاوت های منطقه ای در منابع کربوهیدرات ها ، منشاء آن است پروتئین و انتخاب سبزیجات یا گیاهان دارویی (غذاهای جانبی).

ماکارونی را می توان با توجه به ترکیب (فقط آرد گندم و آب ، یا آرد گندم ، آب و تخم مرغ) ، ماندگاری (ماکارونی تازه یا خشک) ، روش تولید و شکل و یا برش تقسیم کرد.ماکارونی معمولاً از آرد و آب گندم دوروم تهیه شده ، همراه با تخم مرغ یا بدون آن تهیه می شود. ماکارونی همراه با تخم مرغ باید حداقل برای هر کیلوگرم سمولینا پنج تخم مرغ کامل داشته باشد. فقط مواد طبیعی مانند گوجه فرنگی ، ریحان ، اسفناج ، ترافل یا جوهر کله ماهی ممکن است به رنگ ماکارونی خشک اضافه یا طعم دهند. با این حال ، اخیراً ماکارونی های ساخته شده از انواع دانه های دانه باستانی ، مانند حبوبات طلسم ، یا حتی لوبیای پهن ، به طور فزاینده ای محبوب می شوند.

پیتزا نوعی نان فر ، پخته و معمولی است که به صورت گرد شکل پوشانده شده است با مواد تشکیل دهنده ای مانند سس گوجه فرنگی ، پنیر ، روغن زیتون و سایر پرتوهای اختیاری. به طور کلی دو نوع پیتزا وجود دارد: یک نوع ناپولی که نوع نسبتاً آن در قسمت بیرونی است و شبیه یک نان مسطح است و رومی که بسیار نازک تر و پوسته تر است. هیچ یک از این دو به نوع پیتزا موجود در ایالات متحده شباهت ندارند. ایتالیایی ها همچنین بین قرمز (با سس گوجه فرنگی) و پیتزا سفید (که به آن فوکوا نیز گفته می شود ، فاقد سس گوجه فرنگی است اما می توان آن را در صدر مواد دیگر قرار داد). اطلاعات بیشتر در مورد پیتزا ایتالیایی.

لازانیا یک ظرف ماکارونی پخته شده از اجاق گاز است که از لایه هایی از ماکارونی به شکل ورقه ای متناسب با انتخاب مواد و سس های زیر استفاده می شود: پنیر و / یا سس بکامل ، سس گوجه فرنگی ، گوشت های مختلف (معمولاً گوشت گاو یا گوشت خوک خرد شده یا ترکیبی از آن دو) سبزیجات (کدو سبز ، اسفناج). نسخه "سفید" لازانیا بدون سس گوجه فرنگی تهیه می شود ، در حالی که در گیاهخواری گوشت معمولاً با کدو یا اسفناج جایگزین می شود. لازانیا به طور معمول یک ظرف خانگی با تنوع نامحدود با توجه به منطقه و سنت محلی است.

ریزوتو یک بشقاب برنج است که به طور معمول به عنوان پریمو سرو می شود (به جز در میلان که در آن به عنوان مثال به عنوان یک غذای جانبی با ossobucco نیز سرو می شود) و با صد روش مختلف قابل طعم دادن است.ابتدا برنج ابتدا در کره آغشته شده و برشته می شود ، سپس در آبگوشت تا یک قوام خامه ای پخته می شود. بسته به نوع مواد تشکیل دهنده ای که رایتوتو با آن طعم دار خواهد شد ، ممکن است آب میوه یا گوشت ماهی باشد. تقریباً تمام دستور العمل های risotto شامل پنیر پارمسان (به جز آنهایی است که غذاهای دریایی دارند) ، کره (هرگز خامه ای نیستند) ، و پیاز. برخی از معروف ترین دستور العمل های ریچوتو آلا رومانا و آلا میلان (با زعفران) است.

پولتنا ظرفی از آرد ذرت پخته شده که ممکن است به عنوان سیب زمینی پوره شده یا در لوبیای جامد تهیه شود که قابل پخت ، سرخ شده یا کبابی باشد. در ابتدا ، قبل از معرفی ذرت در اروپا ، polenta به دلیل اینکه با ذرت درست نمی شد ، زرد اما تیره تر بود ، بلکه با طلسم (فارو) ، چاودار یا گندم سیاه تهیه می شد.

گریسینی نان های بلند ، نازک و ترد است که معمولاً همراه با سبد نان در رستوران های ایتالیایی آورده می شوند. آنها را می توان با دانه های کنجد ، گیاهان و ادویه های مختلف طعم دار کرد. آنها در پیمونت سرچشمه گرفته اند ، اما اکنون همه جا در ایتالیا و حتی خارج از کشور رایج هستند. با کیفیت از نظر کیفیت می توانند از بسترهای تهیه شده استاندارد و بسته بندی شده گرفته شده به خانه به عنوان میان وعده قبل از وعده غذایی متفاوت باشند.

بروسشتا یک غذای معمولی یا پیش غذای ایتالیایی ، که معمولاً با روغن زیتون و سیر و یا روغن زیتون و گوجه فرنگی تازه بریده شده چاشنی می شود.

مینسترون (سوپ سبزیجات و لوبیا) انواع سوپ های ضخیم تهیه شده با سبزیجات ، لوبیا و ماکارونی ، برنج یا سیب زمینی. ترکیبات رایج شامل پیاز ، کرفس ، هویج ، کلم یا کلم و موجودی است. این گیاه به عنوان پریمو به عنوان جایگزینی برای غذای ماکارونی یا ریشوتو سرو می شود.

براساتو نوعی کباب گلدان است که در آن گوشت (به ندرت ماهی) خیلی کم آهسته و در دمای متوسط ​​در مقدار کمی از مایع قابل ذوب ، معمولاً یا شراب ، آبجو یا آبگوشت و ادویه جات ترشی جوش داده می شود. هنگامی که برنجو در یک پایه الکل پخته شد ، گوشت قبلاً در آن مایع همراه با پایه معمولی سوفریتو (پیاز ، هویج و کرفس) برای چند ساعت خرد شده است. هنگامی که گوشت آماده شد ، مایع فیلتر شده یا آبکش می شود و در صورت لزوم کاهش می یابد و در بالای برنجو خرد شده استفاده می شود.

اسکالوپین دی ویتلوحلوای گوشت گاو پخته شده در روغن زیتون سس شده است. این ظرف می تواند صدها تعبیر داشته باشد ، با لیمو ، هویج ، مارسالا ، و غیره. معروف ترین آن alla Milanese.

تگلیاتا نام ایتالیایی استیک خرد شده است. قطعه ضخیم گوشت گاو که کبابی شده ، سپس حک شده است.کاهش گوشت گاو در ایتالیا با آنچه که در ایالات متحده مرسوم است کاملاً متفاوت است. به طور سنتی 19 برش مختلف در مقابل 10 تا 13 برش گوشت گاو آمریکایی یا انگلیس وجود دارد.گوشت فقط با نمک و روغن زیتون و گاهی اوقات رزماری تهیه می شود. برش های گوشت گاو که به طور سنتی برای تگلیاتا مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: خلال کناف (دنده و شورت) ، فسا (قسمت کوچکی بین توده و قسمت گرد یا پایین ، قسمت داخلی دور) ، نوک (قسمت گرد و لطیف در قسمت پشتی) سورلین پایین و انتهای پهلو) ، کلاهبرداری (قسمت بالای روپ یا گرد).


دانشگاه های ایتالیا

این مطلب در مورد بهترین دانشگاه های ایتالیا است.

غذاهای ایتالیایی

این متن در مورد غذا های معروف ایتالیایی توضیح می دهد.

مهاجرت به ایتالیا

این مطلب طریقه مهاجرت به ایتالیا را توضیح می دهد.

میانگین هزینه ی زندگی در ایتالیا

بطور میانگین هزینه ی زندگی یک دانشجو در ماه چیزی بین 1000 تا 1500 یورو است...

هزینه تحصیل و زندگی در ایتالیا

گزینه هایی برای کمک به شما در بودجه تحصیل وجود دارد و همه دانشجویان (ایتالیایی و بین المللی) می توان...

اطلاعات عمومی کشور ایتالیا

ایتالیا واقع در قاره اروپاست و سرتاسر این کشور مملو از جاذبه های گردشگری و تفرحی است...