×

این متن در مورد غذا های ویتنام توضیح می دهد.

غذا های ویتنام

غذاهای ویتنامی شامل غذاها و نوشیدنی های ویتنام است و ترکیبی از پنج سلیقه اساسی را در وعده های غذایی کلی ارائه می دهد. هر غذای ویتنامی طعم خاصی دارد که منعکس کننده یک یا چند مورد از این عناصر است. ترکیبات رایج شامل رب میگو ، سس ماهی ، سس لوبیا ، برنج ، گیاهان تازه ، میوه و سبزیجات است. غذاهای فرانسوی نیز به دلیل استعمار فرانسه از ویتنام تأثیر عمده ای داشته است. در دستور العمل های ویتنامی از لیموترش ، زنجبیل ، نعنا ، نعنا ویتنامی ، گشنیز طولانی ، دارچین سایگون ، چیلی چشم پرنده ، آهک و برگ ریحان تایلندی استفاده می شود. آشپزی سنتی ویتنامی به دلیل ترکیبات تازه آن ، استفاده حداقل از لبنیات و روغن ، بافتهای مکمل و اتکا به گیاهان و سبزیجات بسیار تحسین می شود. همچنین از نظر قند کم است و تقریباً همیشه فاقد گلوتن است ، زیرا بسیاری از ظروف به جای گندم با نودل برنج ، کاغذ برنج و آرد برنج تهیه می شوند. با وجود تعادل بین گیاهان تازه و گوشت و استفاده انتخابی از ادویه جات ترشی جات برای رسیدن به طعم خوب ، غذای ویتنامی یکی از سالم ترین غذاهای دنیا در نظر گرفته می شود.
غذاهای ویتنامی همیشه دارای پنج عنصر است که به دلیل تعادل آن در هر یک از این ویژگی ها شناخته شده است. بسیاری از غذاهای ویتنامی شامل پنج حس چشایی اساسی هستند: تند (فلزی) ، ترش (چوب) ، تلخ (آتش) ، شور (آب) و شیرین (زمین) ، مربوط به پنج اندام: مثانه صفرا ، روده کوچک ، روده بزرگ ، معده و مثانه.با توجه به شرایط اقتصادی ، حداکثر استفاده از مواد اولیه برای صرفه جویی در پول ، در آشپزی ویتنامی به یک سنت تبدیل شده است.
در دهه های اولیه و حتی امروزه در مناطق روستایی ، از هر قسمت از گاو استفاده می شود ، از گوشت ماهیچه گرفته تا روده. هیچ چیزی هدر نمی رود برشهای با کیفیت بالاتر از حیوانات مزرعه (گاوها ، خوک ها) در همزن ، سوپ یا سایر ظروف پخته می شود ، در حالی که از برش های ثانویه در سوسیس یا سوپ خونی استفاده می شود. همین امر در مورد سبزیجات مانند پیازچه نیز حائز اهمیت است: قسمت برگ آن را به قسمتهای کوچکی خرد می کند که برای افزودن طعم به مواد غذایی در حالی که ساقه و ریشه های ترد دوباره جبران می شوند.

(سس ماهی) رایج ترین و بیشتر نماد تهیه شده در آشپزی ویتنامی است. این گیاه از ماهی خام تخمیر شده تهیه شده و با بیشتر غذاهای ویتنامی سرو می شود. غذاهای ویتنامی برای مواد با کیفیت عالی شناخته شده نیستند بلکه بیشتر برای قراضه های بسیار ارزان و ساده که به صورت خلاقانه مخلوط می شوند برای تهیه ظروف با طعم جسورانه هستند. یک وعده غذایی سنتی ویتنامی جنوبی معمولاً شامل cơm trắng (برنج سفید ساده) ، cá kho tộ (گربه ماهی در گلدان سفالی) ، canh chua cá lóc (سوپ ترش با ماهی مار سرخ) است ، و بدون سس ماهی به عنوان چاشنی ناقص خواهد بود. . ظروف با ظاهر کمتری تهیه می شوند اما به سبک خانوادگی سرو می شوند تا همه پس از یک روز طولانی کار دور هم جمع شوند.
علیرغم اینکه یک کشور کوچک در جنوب شرقی آسیا است ، غذاهای هر منطقه در ویتنام دارای خصوصیات متمایز و منحصر به فرد خود هستند که منعکس کننده موقعیت جغرافیایی و زندگی افراد آنجا است. غذای سنتی ویتنامی جنوبی از مواد تازه تشکیل شده است که فقط Delta حاصلخیز مکونگ قادر به تهیه آن ، مانند cá lóc ، و طیف گسترده ای از میوه های گرمسیری مانند مانگوستین ، انبه و میوه اژدها است. رژیم غذایی سبک جنوبی بسیار سبز است و سبزیجات ، ماهی و میوه های گرمسیری به عنوان ماده اصلی آن تشکیل شده است. ویتنام مرکزی منطقه ای است که در آن غذا با قویترین و جسورترین طعم ها تهیه می شود. این منطقه در طول سال به طور مداوم در شرایط آب و هوایی سخت قرار دارد ، بنابراین مردم آنجا به اندازه سایر مناطق در شمال و جنوب ویتنام مواد سبز ندارند. در عوض ، خط ساحلی اطراف منطقه ویتنام مرکزی به دلیل صنایع نمکی و سس ماهی شناخته شده است. این دو چاشنی برای رژیم های غذایی روزمره آنها اساسی هستند. غذاهای ویتنامی شمالی از نفوذ قدرتمند چینی برخوردار است و غذای نمادین آن ph is است. در حالی که برنج یکی از اصلی ترین رژیم های ویتنامی جنوبی است ، اما شمال نسبت به رشته فرنگی اولویت دارد. به دلیل تفاوت های شدید در آب و هوا و سبک زندگی در سه منطقه اصلی ویتنام ، غذاها متفاوت هستند. پخت و پز ویتنامی شمالی در مقایسه با غذاهای ویتنام مرکزی و جنوبی حداقل طعم کمتری دارد.

نام ویتنامی شیرینی ها bánh است. بسیاری از شیرینی ها در برگ های مختلف (بامبو ، موز ، دونگ ، گای) پیچیده می شوند و جوشانده یا بخارپز می شوند. یكی از غذاهای تاریخی كه قدمت آن به تأسیس اساطیری ایالت ویتنامی مربوط می شود ، مربع "كیك" (bánh chưng) است. همانطور که این یک غذای خوش ذوق است و بنابراین یک شیرینی واقعی نیست ، bánh chưng و همراه bánh dày با نمادهای بهشت ​​و زمین لود شده اند. این ظروف با پیشنهادهای مربوط به سال نو ویتنام (Tết) همراه هستند. علاوه بر این ، به عنوان میراث حکومت و نفوذ استعمار فرانسه ، بوشه نو نول یک دسر محبوب است که در فصل کریسمس سرو می شود.


تحصیل در رشته پزشکی استرالیا

توضیح رشته پزشکی و شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا

تحصیل در دانشگاه های استرالیا

اطلاعات مربوط به نوع تحصیل در دانشگاههای استرالیا و مقاطع موجود و شهریه حدودی مقاطع

تحصیل در مدارس استرالیا

توضیح در مورد مدارس و انواع آن در استرالیا

تحصیل در استرالیا

دلایلی که برای تحصیل به استرالیا مهاجرت می کنند

25 شهر برتر دنیا برای زندگی

شهرهای برتر دنیا برای زندگی از نقطه نظرات مختلف بررسی شده است.

دلایل مهاجرت به استرالیا

نکات مثبت کشور استرالیا و فاکتورهایی که به مهاجرت ختم می شوند.

10 دلیل برای تحصیل در نیویورک

اطلاعاتی در مورد تحصیل در نیویورک

چند مورد از جاذبه های جهان

در این مطلب 10 مورد از جاذبه های جهان آورده شده است.

کلیات استرالیا

این متن در مورد کلیات استرالیا می باشد.

8 مورد از سواحل برتر دنیا

این متن در مورد سواحل برتر می باشد.