info@angelflight.ir
پیمان نامه یا معاهده دوبلین قرادادی است که در 15 ماه ژوئن سال 1997 بین 12 عضو جامعه مشترک المنافعه آن موقع در اروپا در شهر دوبلین پایتخت ایرلند به تصویب رسید.
هنگامی که شما به عنوان پناهنده وارد اتحادیه اروپا میشوید، نمی توانید انتخاب کنید که در کدام کشور پرونده پناهندگی شما بررسی شود. در اصل مقررات دوبلین (Dublin Procedure) است که تعیین میکند کدام کشور و یا دولت مسئول رسیدگی به درخواست پناهندگی شماست در واقع قانون دوبلین میگوید که پناهجویان میبایست در همان اولین کشور امنی که رسیدند اعلام پناهندگی در آن کشور نمایند و حق انتخاب کشور خاصی را ندارند این سیستم برای جلوگیری از درخواست پناهندگی متعدد در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا طراحی شده است.
بر اساس پروتکل دوبلین (Dublin Procedure)، اولین کشور اروپایی که شما در هنگام ورود به اروپا، وارد آن شدهاید، کشوریکه شما آنجا اثر انگشت دارید و یا از آن کشور ویزا گرفتید، مسئول درخواست پناهندگی شما است. علاوه بر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین نیز از جمله کشورهای هستند که توافقنامه دوبلین را پذیرفته اند. اگر قبلا در یکی از 32 کشور اروپایی درخواست پناهندگی داده اید و در آنجا اثر انگشت دارید، درخواست پناهندگی شما در هیچکدام از بقیه کشورهای هم پیمان دوبلین قابل بررسی نیست و به اولین کشوری که در آنجا اثر انگشت داشته باشید پس فرستاده میشود.
وقتی که فردی در یک کشور اتحاده اروپا درخواست پناهندگی میدهد وظیفه اداره امور پناهندگی آن کشور است که ابتدا کنترل نماید آیا فرد متقاضی قبلاً در یک کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی داده است یا خیر. این کنترل به یکی از چند روش زیر انجام میگیرد:
1-کنترل از طریق بانک اطلاعاتی یوروداک
2-کنترل از طریق بانک اطلاعاتی ویزا
یکی از قوانین دوبلین در خصوص حقوق پناهجویان این است که چنانچه پناهجو نتواند هزینههای مالی پرداخت وکیل را پرداخت کند هر کشور عضو پیمان دوبلین مطابق قوانین همان کشور وظیفه دارد هزینههای مالی به خدمت گرفتن یک وکیل از سوی پناهجو را بپذیرد یا شرایط دسترسی پناهجو به وکیل را فراهم نماید.
در این مقاله به توضیح کلی شرایط دریافت اقامت آلمان از راه ازدواج میپردازیم...
هنگامی که شما به عنوان پناهنده وارد اتحادیه اروپا میشوید، نمی توانید انتخاب کنید که در کدام کشور پر...
آلمان به عنوان پنجمین کشور مطلوب برای مهاجرت شناخته شده است...
این مقاله به ارائه اطلاعاتی مربوط به معیارها و قوانین قانونی برای خارجیانی که می خواهند بخشی از نیرو...