×

کشور چین که از سطح بالایی در تجارت،جاذبه های توریستی برخوردار است هر ساله پذیرای حجم زیادی از مسافران در سرتاسر دنیاست و برای رفتن به این کشور گرفتن ویزا الزامیست در این مقاله به نکاتی برای گرفتن ویزای چین اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین

کشور چین که از سطح بالایی در تجارت،جاذبه های توریستی برخوردار است هر ساله پذیرای حجم زیادی از مسافران در سرتاسر دنیاست و برای رفتن به این کشور گرفتن ویزا الزامیست در این مقاله به نکاتی برای گرفتن ویزای چین اشاره خواهیم کرد برای اطلاع از تور چین به منوی تورهای خارجی مراجعه کنید.

اولین مرحله برای درخواست ویزا، تکمیل فرم ویزای چین است. فرم تقاضای ویزای چین باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین در تهران شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید البته باید ذکر کنم که سفارت چین برای ویزا با متقاضی بصورت مستقیم مصاحبه نمی‌کند ( سفارت چین مدارک ویزا را از طریق پست یا آنلاین تحویل نمی‌گیرد)، به همین دلیل می‌توانید مدارکتان را به وکیل یا نماینده بدهید که از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام کند ولی در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی برای دریافت ویزای تجاری الزامیست.

نکات کلی در خصوص دریافت ویزای چین :

  •     متقاضی میتواند درخواست خود را از طریق شخص دیگری نیز به سفارت تحویل دهد.
  •     در صورت لزوم، متقاضی باید برای مصاحبه و یا تایید امضای روی اسناد مراجعه کند.
  •     تحویل یا ارسال مدارک از طریق پست پذیرفته نخواهند شد.
  •     سفارت فقط هزینه‌های پرداخت شده به شماره حساب سفارت چین نزد بانک شهر حداقل 24 ساعت پیش از تحویل مدارک به متقاضیان را می‌پذیرد و هیچگونه وجه نقد یا چک قابل قبول نیست.
  •     وجوه واریز شده به حساب سفارت، بابت ویزا ، قابل استرداد نیستند.
  •     همراه داشتن تلفن همراه و هر نوع کیف دستی به داخل سفارت ممنوع است.
  •     برای ویزاهایی با تقاضای اقامت بالاتر از 6 ماه آزمایشات پزشکی الزامی است.
  •     فرم مخصوص آزمایشات پزشکی در صفحه فرم‌های وب‌سایت سفارت چین در دسترس قرار دارد.
  •     نرخ ویزا برای کودکان و افراد همراه مطابق افراد بزرگسال محاسبه می شود.


مدارک لازم برای ویزای چین

  •  شناسنامه ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم
  •  گذرنامه
  •  کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  •  دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد 4*6 با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل 7 ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.
  • هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.
  • دعوت‌نامه: خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  • اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  •  بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
  •  گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل 10 میلیون تومان

 

انواع ویزای چین :

ویزای توریستی یک ماهه گروهی
ویزای توریستی یک ماهه انفرادی
ویزای سه ماهه تجاری دبل
ویزای شش ماهه تجاری مولتی پل
ویزای یک ساله تجاری مولتی پل
ویزای نوعC : این نوع ویزا برای خدمه کشتی،ماشین های باربری و … صادر می شود.
ویزای نوع D : این ویزا برای افرادی که قصد اقامت در چین را دارند صادر خواهد می شود.
ویزای نوع F : افرادی که به منظور مبادلات، بازدید، تورهای تحصیلی و سایر فعالیت های غیر تجاری میخواهند وارد کشور چین شوند .
ویزای نوع G : افرادی که قصد ترانزیت از کشور چین را دارند این نوع ویزا را دریافت میکنند.
ویزای J1 : روزنامه نگاران سازمان های خبری خارجی مستقر در چین میتوانند با اقدام به دریافت ویزای J1 بیش از 180 روز در کشور ساکن شوند.
ویزای L : به منظور اهداف توریستی صادر می شود.معمولا افرادی که قصد بازدید از کشور چین را دارند،این نوع ویزا را دریافت خواهند کرد.
ویزای M : افرادی که به منظور تجارت قصد سفر به کشور چین را دارند از این نوع ویزا استفاده خواهند کرد.
ویزای Q1 : این نوع ویزا برای افرادی صادر خواهد شد که قصد دیدار خانواده یا دوستان خود را در چین دارند.(افراد یا خویشاوندان چینی)
ویزای Q2 : این نوع ویزا برای افرادی که قصد دیدار دوستان یا خانواده خود را که به عنوان یک فرد خارجی تابعیت چین را گرفته اند صادر خواهد شد.
ویزای R : این نوع ویزا برای افرادی که از استعداد خاصی برخورداند و کشور چین به آن ها نیاز دارد صادر خواهد شد.
ویزای S : افرادی که قصد بازدید از همسر،فرزند،والدین و یا … که به عنوان یک فرد خارجی در این کشور کار یا تحصیل میکنند را دارند باید نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدام کنند.اعتبار این ویزا بیش از 180 روز است.
ویزای X1 : افرادی که به منظور تحصیل به مدت بیش از 180 روز وارد چین می شوند.
ویزای X2 : افرادی که به منظور تحصیل به مدت کمتر از 180روز وارد چین می شوند.
ویزای کاری یا Z : این نوع ویزای برای افرادی صادر می شود که قصد کار در چین را دارند.

آدرس سفارت چین در تهران: اقدسیه (موحد دانش)، نبش خیابان فیروزبخش، شماره 73 قرار دارد
تلفن: 22291240 - 22291241 - 22292566 (021)
آدرس وب سایت: http://ir.chineseembassy.org/eng
آدرس پست الکترونیکی: chinaemb_ir@mfa.gov.cn

 

افزودن نظر