×

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای  حوزه شینگن شبیه به هم است، فقط در جزئیات کمی متفاوت است...

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

چک لیست شینگن


بررسی دقیق و کامل برای تکمیل مدارک ویزای شنگن

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن هر کشور متفاوت است، ولی به طور کل موارد زیر الزامیست:


فرم اطلاعات: پر کردن فرم درخواست ویزا (دانلود از سایت سفارت)
مدارک شناسایی: اصل پاسپورت با حداقل ۷ماه اعتبار، پاسپورت های قبلی، کپی شناسنامه و کارت ملی، دو قطعه عکس رنگی ۳در۴
مدارک شغلی :

  • شغل آزاد(جواز کسب)
  • صاحب شرکت(روزنامه رسمی، آگهی تاسیس)
  • کارمند(گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقی، نامه مرخصی)
  • پزشک(کارت نظام پزشکی)
  • مهندس(فیش حقوقی، گواهی اشتغال به کار یا کارت نظام مهندسی)
  • پرینت سابقه ی بیمه
  • وکلا(پروانه وکالت)
  • بازنشسته ها (حکم بازنشستگی به همراه آخرین فیش حقوقی)
  • دانش آموزان و دانشجویان (نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی)

 مدارک مالی :ترجمه ریز پرینت گردش حساب ۶ ماهه، نامه تمکن مالی، اصل سند ملکی.

دعوت نامه جزو مدارک اصلی محسوب نمیشود ولی بودن آن امتیاز مثبت است.
پرینت رزرو بلیط ، برگه رزرو محل اقامت و بیمه مسافرتی به مدت طول زمان اقامت.

تمام مدارک ذکر شده باید برای ترجمه به دفتر رسمی درالترجمه ارسال شوند(بعضی مدارک نیاز به مهر دادگستری دارد).

نکات :
  پرینت گردش حساب و نامه تمکن را در تاریخ نزدیک به روز ارائه مدارک انجام دهید.
حداقل دوماه قبل از سفربرای گرفتن ویزا اقدام کنید.
 از آژانس های "با تجربه و معتبر" که در بهبود روند پروسه ی دریافت ویزا بسیار موثر هستند حتما کمک بگیرید.
 تمکن مالی با فیش حقوقی و سمت شغلی باید هم تراز باشد و ارائه تمکن مالی زیاد به سفارت همیشه امتیاز مثبت محسوب نمیشود.


مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای حوزه شینگن شبیه به هم است، فقط در جزئیات کمی متفاو...

شرایط دریافت ویزای توریستی روسیه

ویزای توریستی برای کسانیست که با هدف گردشگری وارد روسیه می‌شوند بنابراین این نوع ویزا به مسافر اجاز...