×

کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته باشند...

نگاه کلی برای اخذ ویزای استارت آپ

کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته باشند و می‌توانند ایجاد شغل نمایند. اگر یک ایده خوب داشته باشید و بتوانید یکی از سازمان های معرفی شده توسط اداره مهاجرت را راضی به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت که توسط آن ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود.

دقت کنید که شما مجاز به سرمایه گذاری شخصی نمی باشید مگر اینکه سازمان های معرفی شده از شما بخواهند تا در سرمایه گذاری شراکت کنید.
برنامه ی ویزای استارت-آپ به مهاجران کارآفرین در زمانیکه کمک به استقرار آنها در کانادا می کند، ویزای اقامت دائم نیز می دهد. برنامه ی ویزای استارت آپ، کارافرینان مهاجر را ترغیب می کند تا شرکت های خود را در کانادا گسترش دهند. متقاضیان موفق با سازمان های بخش خصوصی کانادا در ارتباط هستند و می توانند در زمینه ی راه اندازی و بازگشایی شرکت خود در کانادا، بودجه، راهنمایی و تخصص دریافت نمایند.
در صورت موفقیت در اخذ ویزای استارت آپ به شما و خانواده وابسته به شما ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود و این ویزا مشروط به موفق بودن بیزینس مورد نظر نمی باشد و حتی در صورت عدم موفقیت در بیزینس مورد نظر پس از ورود به کانادا مشکلی در اقامت دائم شما و خانواده ایجاد نخواهد شد. سالیانه تا سقف 2750 پرونده در برنامه Start up انتخاب میشوند.

چه کسی می تواند درخواست ویزای استارت آپ دهد

برای واجد شرایط بودن در برنامه ویزا استارت آپ ، شما باید:

  1.     یک کسب و کار واجد شرایط داشته باشید.
  2.     نامه حمایت از یک سازمان تعیین شده را دریافت کنید.
  3.     نیازهای زبان را برآورده کنید.
  4.     پول کافی برای تسویه حساب به همراه داشته باشید.

برنامه ویزا استارت آپ کانادا، کارآفرینان مهاجری که مهارت و پتانسیل بالایی برای ایجاد مشاغلی در کانادا  را داند، هدف قرار می دهد.

معیارهای انتخاب کارآفرینان مهاجر بر چه اساس است؟

  1. نوآور باشند.
  2. بتوانند برای کانادایی ها شغل ایجاد کنند.
  3. بتوانند در مقیاس جهانی به رقابت بپردازند.

توضیح چند نکته

دریافت نامه حمایت از یک سازمان به چه معناست؟

یعنی شما باید یک نامه حمایت از یک سازمان تعیین شده (یک گروه تجاری تأیید شده برای سرمایه گذاری و یا حمایت از مبتدی های احتمالی) دریافت کنید.

فرایند طرح ایده شما برای هر سازمان متفاوت است. هر سازمان الزامات خاص خود را دارد. به عنوان مثال ، ممکن است از شما خواسته شود تا مفهوم مشاغل خود را بصورت حضوری ارائه دهید یا یک برنامه کاری دقیق ارائه دهید.

شرایط زبان خود را تقویت کنید.

توانایی برقراری ارتباط و کار به زبانهای انگلیسی ، فرانسوی یا هر دو زبان به کسب و کار شما در موفقیت در کانادا کمک می کند.
شما باید حداقل سطح معیار زبان کانادایی (CLB) 5 را به زبان انگلیسی یا فرانسوی در هر چهار زمینه داشته باشید:

  • صحبت كردن
  • خواندن
  • شنیدن
  • نوشتن

اگر حداقل مهارت های زبان را برآورده نکنید ،درخواست شما رد میشود.

برای تسویه حساب پول کافی داشته

دولت کانادا از مهاجران جدید ویزای تازه کار، پشتیبانی مالی نمی کند.

وقتی درخواست می کنید ، پس از ورود به کانادا باید اثبات کنید که پول برای حمایت از خود و وابستگان خود دارید. نمی توانید این پول را از شخص دیگری وام بگیرید.

مقدار مورد نیاز شما به اندازه خانواده شما بستگی دارد، هر سال این مبالغ به روز میشوند.

اطلاعاتی برای درخواست ویزا استارت آپ


بیشترین مالیات بر درآمد مربوط به چه کشورهایی است؟

کدام کشورها بالاترین مالیات را به دولت پرداخت میکنند؟

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی OECD

اعضای OECD كشورهایی هستند كه معیارهای كیفیت را در زمینه های مختلف تجارت و سرمایه گذاری تعیین می كنند...

نحوه در خواست برای کالج های آنتاریو

به عنوان یک متقاضی بین المللی ، مهم است که برای اطمینان از پردازش به موقع برنامه خود توسط کالج ، یک...

9 شهر پرطرفدار برای تعطیلات کریسمس2020

چند شهر پرطرفدار و بسیار زیبا برای طرفداران سفر در کریسمس...

کشورهای اتحادیه اروپا و EEA

اتحادیه اروپا یک اتحادیه اقتصادی-سیاسی با عضویت 26 کشور است...

انجمن تجارت آزاد اروپاEFTA

چهار کشور EFTA در چندین بخش برای اقتصاد جهانی حیاتی هستند...

10 شهر برتر ایتالیا

ایتالیا ، کشوری اروپایی با خط ساحلیِ مدیترانه ایست که نشان قدرتمندی بر فرهنگ و غذاهای غربی به جای گذ...

10 جاذبه ی گردشگری شهر رم

رم شهری مملو از موزه ها ، میادین ، بناهای رومی و سایر دیدنیهای برجسته است...

زندگی دانشجویی درنروژ

تمام دانشجویانی که در دانشگاههای نروژ پذیرفته میشوند برای گرفتن خوابگاه و محل اقامت دانشجویی میتوانن...

راهنمای مهاجرت به کانادا از طریق کار

هنگامی که ویزای مهاجرت کانادا برای اقامت دائم صادر شد ، بیشتر حقوق و تعهدات مشابه شهروندان کانادایی...

اطلاعات کلی درباره نروژ

نروژ به دلیل داشتن بخشی از ذخایر نفتی وگاز دریایی خود، دارای چهارمین درآمد سرانه و یکی از بالاترین ا...

انتخاب جاستین ترودو به عنوان نخست وزیر کانادا

جاستین ترودو پس از انتخابات فدرال این کشور در چهلمین دوره انتخاباتی ، به عنوان نخست وزیر كانادا در د...