×

ویزای مولتی کانادا در حال حاضر بهترین راه برای ورود به کاناداست، در ادامه انواع و شرایط اخذ این ویزا را بررسی می‌کنیم...

ویزای مولتیپل کانادا

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا چیست و چه مزیتی دارد؟ همچنین برای اخذ این نوع ویزای کانادا چه مدارکی نیاز است؟

به ویزای اقامت موقت کانادا ویزای مولتیپل گفته میشود که بر حسب مدت معین میتوانید در این کشور اقامت داشته یاشید، ا⁣گر از متقاضیان ویزای کانادا هستید حتما نام ویزای مولتیپل یا ویزای ۵ ساله کانادا را شنیده اید.

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای مزیتی مهم است:
 مزیت ویزای مولتیپل این است که به دارنده ی ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات بتواند به کانادا تردد کند حتی از طریق کلیه ی مرزها و در زمان های مختلف

 توجه : ویزای  مولتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
 اعتبار ۴ ساله ویزای مولتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند.


 طبق دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا، چنین ویزایی به طور معمول شامل دو گروه زیر می شود:

  1. افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  2. پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

 به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

 البته باید بدانید هیچ تضمینی برای اخذ ویزای کانادا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت کانادا است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا خیر.

افزودن نظر