×

کشور پرتغال یکی از جذاب ترین کشور ها برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری است، برخی از دلایل این جذابیت را در ادامه مطلب می توانید بدانید:

پرتغال جذاب ترین کشور برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری

پرتغال جذاب ترین کشور برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری


دوره های تحصیلی شما جزو دوره‌های اقامت شما لحاظ می‌شود (پس از ۵ سال می‌توانید اقامت کشور پرتغال را دریافت کنید)
هزینه‌های تحصیل در کشور پرتغال به مراتب نسبت به تمام کشورهای اروپایی معقول‌تر بوده و در اکثر موارد دانشجویان دکتری موفق به اخذ بورسیه نیز می‌شوند.
مدت زمان اقدام تا مرحله اخذ ویزای پرتغال نهایتا ظرف ۶ ماه انجام می‌گیرد و این امکان را برای متقاضی فراهم می‌کند تا در زمان کوتاهی برنامه مهاجرت خود را به انجام برساند.
جالب‌ترین نکته درمورد کشور پرتغال این‌که، کودکانی که در پرتغال زندگی می‌کنند، می‌توانند پس از دو سال پاسپورت این کشور را دریافت کنند.


مجموعه افق‌بال‌فرشتگان با تجربه بالایی که نسبت به این پروسه در طول چندین سال کسب کرده، این امکان را دارد تا برای خانواده شما نیز اقدام و ویزای همراه دریافت نماید.

درصورت تمایل برای اقدام لطفا فرم ارزیابی را تکمیل کنید و یا رزومه خود را برای ما ایمیل کنید.

02126232819
02175035000
09051215001
E-Mail: info@angelflight.ir

افزودن نظر